søndag 14. februar 2010

Morsdag, Valentines og Fastelaven

3 ting på en gang, dagen blir jo som ett kinderegg:)
Vi starta helga kl 05.00 lørdag morgen med ei lita prinsesse som kom inn å sa at hun måtte spy... og så gikk det slag i slag med spying i 10 timer, beundringsverdig er det at prinsessa holdt humøret oppe til tross for at hun brekte seg over bøtta (ei rosa vel og merke) 1-2 ganger i timen.
Dagen i dag blir nok rolig, holder oss inne i håp om at alle er friske og raske til starten på ei ny uke og at vi ikke smitter andre. Mannen og ungene overrasket mor med flotte roser i en sart rosa farge - me like! til morsdagen, frokost og kos har jeg også fått:) ♥

Valentinsdagen har vi ingen tradisjon på, men tar et bilde av den flotte steinen med "jeg elsker deg" på i anledning dagen :)
Ungene har laget fastelavensris på barnehagen og nå skal vi sette en bolledeig straks, blir fastelavensboller uten krem da ingen av oss er spesielt glad i det:) Måtte få med bilde av prinsessas konglepynt... til jul kom ungene hjem med hver sin skoeske full av div de har laget siden høstens barnehagestart, prinsessa ombestemte seg i siste liten og sa at vi ikke fikk se nedi den, så hun har plukket frem litt etter litt fra forundringseska si, og nå sto altså disse konglefigurene for tur :)
Må prøve å få tatt ett bilde av prinsen også (ikke like villig til å stille opp på biler han) - er Star Wars som er høyest i kurs der i gården for tiden, og i går var han og pappan ute å handlet maske og kappe til ukas karneval, han fant ut at han måtte ha svarte klær under og sitter nå i en svart stilongs og svart dressjakke... :)
Love it! ♥ ♥ ♥

Ingen kommentarer: